fbpx

Regionsgolf er din mulighed for at dyste med andre ligesindede i hulspilsformatet. Der er to overordnede hulspilsturneringer under Regionsgolf – en, hvor handicappet afgør, hvilket hold du er på (A B C D), og en, hvor det er alderen, der kigges på (Senior/Veteran).

Jammerbugtens Golfklub tilmelder årligt hold til disse to turneringer – afhængigt af, om vi har nogle kaptajner til at holde tøjlerne… Og det plejer vi at have! 🙂

HVEM KAN VÆRE MED?

Du skal være fuldgyldigt medlem af Jammerbugtens Golfklub, som desuden skal være din hjemmeklub.

I A B C D-turneringen skal du være fyldt 21 år inden udgangen af spilleåret. Derudover skal du opfylde handicapkravet for den række, du opstiller:

A-række min.   4,5
B-række min. 11,5
C-række min. 18,5
D-række min. 26,5

Spillernes handicap om fredagen er afgørende for, om spilleren er spilleberettiget i en given række i den efterfølgende uge. På selve dagen er spillerens dagsaktuelle handicap afgørende for startrækkefølgen blandt herresinglerne.

Senior/Veteran-turneringen er det som nævnt alderen, der er afgørende:

I senior-rækkerne skal spillerne være fyldt 50 år inden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes. For veteranerne gælder, at spillerne skal være fyldt 60 år inden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes.

HVAD SKAL JEG BETALE?

Klubben betaler holdenes turneringsfee, så du skal kun af med betaling for, hvad du måtte spise og drikke til runderne.

HVAD FÅR JEG UD AF DET?

Du får mulighed for at hygge og hulspils-dyste i selskab med dine klubkammerater både på hjemme- og på udebane. Det er rigtig sjovt og hyggeligt og indimellem også rigtig spændende, når det lige er dit sidste putt, der kan vende kampen…

HVORNÅR ER DET?

A B C D-turneringen bliver kampdagene meldt ud på forhånd. Det er typisk mandage i april/maj/juni med 1. start kl. 17:15. Man spiser gerne en bid mad sammen efter kampen.

Senior/Veteran-turneringen bliver der meldt ud, i hvilke uger, de indledende runder skal spilles, og så aftaler kaptajnerne nærmere med hensyn til dato og tidspunkt.

JEG VIL VIDE MERE OM TURNERINGEN…

Så kan du gå på turneringes hjemmeside: www.rgd.dk og læse mere.

JAAAAAH, DET LYDER SPÆNDENDE – HVAD GØR JEG SÅ?

Kontakt klubben og få mere information om hvornår og hvordan – kaptajnerne og holdene bliver sat i december / januar og vi vil gerne have der kommer så mange som muligt 😀

Har du spørgsmål, så kontakt Kasper Mølbæk på kasper@jbgolf.dk / 23 23 80 67

Print Friendly, PDF & Email