fbpx

Lokale overnatningsmuligheder

Herunder finder i vores samarbejdspartnere som alle er beliggende heri Jammerbugt Kommune, med kort afstand til Jammerbugtens Golfbane.
Vi har samarbejde med hotel, hostel, vandrehjem og et feriehusudlejning bureau. Dette har vi gjort så vi kan tilbyde vores besøgende et bredt udvalg af golfophold og overnatningsmuligheder da ikke alle golfspillere er ens.


Sammen har vi lavet greenfee aftaler, så hvis i vælger at booke Jeres næste ophold på et af nedenstående overnatningsmuligheder så kan i komme og spille til en favourable pris. Jammerbugtens Golfbane er en smuk og udfordrende bane, beliggende i Fjerritslev by med et dejligt klubhus, hvor man kan nyde sin medbragte mad og drikke.


Hotel Højgaarden

Slettestrandvej 50, 9690 Fjerritslev

Dette hyggelige hotel er beliggende i Slettestrand med 2km til stranden og mountainbike ruter i en afstand af 1 km. Golfbanen er i 10 km afstand.

Thy Event og Naturcenter

Kærupvej 9, Bjerget
7741 Frøstrup

På Bjerget i Thy finder du dette hyggelige Hostel. Det er moderne, nyistandsat og perfekt beliggende i den smukke natur.
Golfbanen er i 18 km afstand.

Jammerbugt Ferie

Slettestrandvej 3, Hjortdal
9690 Fjerritslev

Leder i efter et dejligt feriehus/sommerhus i Jammerbugten så har vi det perfekte bureau lige her, med et stort kendskab til lokalområdet og husene så kan Inga og Tommy hjælpe jer med det helt rigtige Jer.

Idrætscenter Jammerbugt

Brøndumvej 14-16, 9690 Fjerritslev

Er i på udkig efter et godt ophold i Fjerritslev Centrum, så har vi her det perfekte valg. På Idrætscenter Jammerbugt har de fair priser, gode faciliteter og så befinder den naturskønne golfbane sig blot 2 minutter væk.

Følg os på de sociale medier herover for at følge med i hvad der rør sig i klubben – Det kan være alt fra turneringer, sociale events, golfophold eller hvad shoppen og restauranten tilbyder. Vi glæder os til at se Jer!


Print Friendly, PDF & Email