fbpx

Årets hold kaptajner er:

  • B-Rækken: Lene Tonnisen – l.tonnisen@gmail.com – I kan følge kampene lige her
  • C-Rækken: Kasper Mølbæk – kasper@jbgolf.dk – I kan følge kampene lige her
  • Veteran C-Rækken: Evan Helledie – I kan følge kampene lige her

Fredag d. 23/04-21: Veteran C-Rækken
Veteran-holdet spillede deres første kamp som blev spillet på hjemmebane. Gæsterne var fra Hals Golfklub og blev sendt hjem med et nederlag på 11-0 – Super flot resultat!
Holdet bestod af damesingle Kirsten Thorhauge, 1. Herrersingle Arne Christensen, 2. Herrersingle “Kaptajn” Børge Jelonek, 3. Herrersingle Anders Overgaard og foursome Annie Holmsgaard og Evan Helledie.

Fredag d. 07/05-21: Veteran C-Rækken
Veteran-holdet spillede kamp i Frederikshavn hvor de efter en hyggelig golfrunde måtte slå sig slået 8-3.

Mandag d. 10/05-21: Veteran C-Rækken
Så kom Frederikshavn på besøg i Jammerbugtens Golfklub og Veteran-holdet tog sig godt af dem.
Det blev nemlig en god revanche til JBG som tog sejren med 8-3.


Mandag d. 26/04-21: B-Rækken
B-holdet med Lene som Kaptajn mødte Løgstør på hjemmebane som deres første kamp. Det var en tæt kamp og nederlaget var som Lene siger, knebent lige til det sidste. Resultatet blev 5-6 til Løgstør.
Der skal lyde en tak til Hilda for lækker sandwich og til banens status, banen stod knivskarpt oog med hurtige greens!

Mandag d. 03/05-21: B-Rækken
Kaptajn Lene tog holdet med til Himmerland hvor de spillede den nye store flotte bane. Banen stod selvfølgelig meget flot og giver anledning til hyggelig og godt golfspil. Desværre måtte B-holdet knebent lade sejren gå til Himmerlands fordel. Stillingen blev 6,5-4,5 til Himmerland. Efterfølgende blev der nydt en dejlig kold fadøl på terrassen i flotte omgivelser.

Mandag d. 17-05-21: B-Rækken
Resultat: Hvalpsund 7 – 4 Jammerbugtens Golfklub


Mandag d. 26/04-21: C-Rækken
C-holdet med Kasper Mølbæk som Kaptajn var på udebane, nemlig i Sebber Kloster Golfklub. Vejret var lækkert og solen var med holdet hele vejen rundt. Desværre måtte C-holdet fra Jammerbugtens Golfklub tage nederlaget. Resultatet blev 10-1 til Sebber Kloster Golfklub.
Sebber Kloster Golfbane stod flot og der var gode rammer for en god eftermiddag og aften på klubbens terrasse.

Mandag d. 03/05-21: C-Rækken
Kaptajn Kasper og C-holdet stod klar til at byde Øland velkommen til Jammerbugtens Golfklub og vise dem banen frem. Banen stod skarpt og der var en god stemning til matchen. Jammerbugten tog desværre nederlaget 4 – 7 og måtte tage sig til takke med hyggen. Eftefølgende var der en lille forfriskning inden der blev takket af.

Mandag d. 10/05-21: C-Rækken
Denne gang var C-holdet i Aalborg og spille. Et meget flot baneanlæg som emmer af en parkbane og flotte klippede fairways, greens og alt var bare flot og skarpt. C-holdet tog sejren til sig resultatet endte 7-4 til JBG. Efterfølgende var der dagens ret som henholdsvis blev serveret på terrassen og indendørs, super lækker mad og dejlige kolde fadøl.

Mandag d. 17/05-21: C-Rækken
Aalborg er på besøg i Jammmerbugten i lidt regn og slud. Banen var flot men regnen havde lagt sig som et lille lag da det har regnet uafbrudt i flere dage. Med det sagt, så var det en hyggelig dag med godt selskab og med lækker take-a-way mad efterfølgende. C-holdet tog sejren over Aalborg igen og derfor hedder den totale stilling 2 sejre og 2 tabt.
Stillingen her blev 9-2 til JBG.

Print Friendly, PDF & Email