fbpx

Er du interesseret i golfsporten og kunne tænke dig at blive introduceret på bedste måde? Så check vores golfskole tilbud her!

Ønsker du at blive medlem af Jammerbugtens Golfklub, så skal vi blot have lidt information – Herunder finder du vores indmeldelsesformel.

Skulle der være nogen spørgsmål eller andet, så tag endelig fat på en af personerne herunder, så vil de være behjælpelige.

Niels Jørgen Nielsen, njstentoft@hotmail.com

Herunder er felterne som skal udfyldes – Så modtager vi en mail med dine kontaktoplysninger og tager kontakt til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvis du har været medlem i en anden golfklub, kan du skrive det her
Ved afkrydsning af ovenstående checkbox accepterer jeg, at mit medlemskab af Jammerbugtens Golfklub følger de for klubben til hver tid gældende vedtægter. De opdaterede vedtægter kan til enhver tid ses på klubbens hjemmeside se under linket “klubinformation” Ved indmeldelse af et juniormedlem (0-17 år) underskriver forældre/værge samtidig på, at denne indestår for betaling af et hvert økonomisk mellemværende junioren måtte få med Jammerbugtens Golfklub Et medlemskab af Jammerbugtens Golfklub er gældende for et kalenderår ad gangen. Udmeldelse skal ske skriftligt senest den 30. september i et kalenderår med virkning for næstkommende kalenderår, idet medlemskabet ellers fortsætter for næste kalenderår. Jammerbugtens Golfklub anvender nedenstående data til oprettelse og håndtering af dit medlemskab i henhold til klubbens privatlivspolitik der er tilgængelig på klubbens hjemmeside. Ved afkrydsning på denne indmeldelsesblanket bekræfter du, at du har gjort dig bekendt med klubbens vedtægter og privatlivspolitik, og at du er bekendtgjort med betingelserne for ændring af medlemskategori, udmeldelse m.v

Skulle opleve du mod forventning opleve problemer med formularen ovenfor, kan du også udskrive indmeldelsesblanketten, udfylde den og sende den til os

Print Friendly, PDF & Email