fbpx

Denne side opdateres af Greenkeeper

Her kan ses en række gode videoer omhandlende Greenkeeperens arbejde, hvorfor vi nogle gange gør som vi gør og ikke mindst, god golfetikette. Vil klart anbefale alle at se disse.

Opdatering d. 5-12-22

De sidste 14 dage har stået på vinterforberedelsens-tid. Det meste er ved at være krydset af, inkl vintergreens er klippet/tromlet og nu klar til frosten.

Til den kommende sæson tilbyder vi nu ekstra 140 lejligheder til stærefamilier (ialt nu ca. 220 boliger), samt 3 boliger til tårnfalken. Alle med lækker panorama udsigt.


Opdatering d. 9-11-22

  • Grundet de store mængder nedbør, har vi prikket greens med større huller for dræningens skyld. Greens er tromlet efterfølgende, og spilbare.
  • Golfbiler, scootere m.v. bedes færdes med forsigtighed. Fairway må kun krydses, ellers foregår al færdsel i semirough.
  • Hul 8 green er pt lukket, der er opsat vinterkop som benyttes.
  • Toilettet på banen er vinter lukket.

Opdatering d. 29-09-22

I uge 41 vil Greens blive prikket/proppet, og derefter topdresset. Kan på nuværende tidspunkt ikke være mere specifik ang. tidspunkt. Vi beklager den gené det muligvis vil medfører.


Opdatering d. 23-09-22

Vi er pr dags dato i gang med at forbedre den manglende græsvækst på hul 15 og 16. Vi monterer fairwayvanding.

Som det kan ses på billedet, ligger disse fairway på en sandkasse. Så det bliver godt, at vi nu kan holde liv i græsset.

Tusind tak for hjælpen og opbakningen til vores sponsorer og frivillige.


Opdatering d. 30-08-22

Onsdag d. 7/9, samt torsdag d. 8 vertikalskærer og topdresser vi vores greens.


Opdatering d. 19-08-22

Lyngen er sprunget ud, skoven er værd at stoppe op i, de store grøfter er blevet renset, bunkerkanterne er blevet “hakket”, og greens har lukket sig fint efter eftersåningen for 2 uger siden.

Vil allerede nu meddele at fra mandag d. 22/8, begynder vi at prikke vores greens igen. Efter en dejlig sommer, med skønt vejr og masser af glade spillere, er greens nu komprimeret for hårdt. Vi beklager den gene det vil medfører.


Opdatering d. 15-07-22

Roughens græsstingler er helt gule af det høje tørkeindeks, men det har også sin charme. JBG’ naturbane står også smukt i tørke.

Vi holder heldigvis gang i nogle dejlige greens. De er lige blevet topdresset, så de ruller godt.

Fordampningen har været ekstrem høj de sidste mange dage. Vi ber til snarligt vand fra oven, så vores fairway og resten af vores naturbane kan blive grøn igen.


Opdatering d. 12-07-22

Har af hensyn til vind og vejr, taget en hurtig beslutning om at topdresse vores greens igen. Vi starter onsdag formiddag, og forventes helt færdig torsdag eftermiddag. Beklager spilgene i denne korte periode.


Opdatering d. 24-6-22

Vi nåede det.

Greens er atter i super jævn tilstand, efter en travl uge med prikning/topdressing, som har givet en del “hoppende” bolde.

Så kom og nyd det gode weekendsvejr hos Jammerbugtens.

Vi har skøn natur, god (dog tør) bane, og rindende øl fra hane.


Opdatering d. 17-06-22

Fra på mandag d. 20/6 påbegyndes luftningen af vores greens. Det bliver med større spyd denne gang, derfor vil det give lidt ujævne greens i ugens første dage.


Opdatering d. 27-05-22

Mandag og tirsdag d. 30-31/5, vil Greens blive prikket og vil i den forbindelse give lidt spilgene.


Opdatering d. 17-05-22

Vi er i færd med vertikalskæring af vores greens. I morgen onsdag topdresser vi, så der kan forekomme lidt spilgene de kommende dage. Fredag vil alt senest være afsluttet, så der kan roligt bookes tider til weekenden.


Opdatering d. 29-04-22

Der er gang i naturoplevelserne, her 2 vi fik på video fredag, måske har du også heldet med dig.


Opdatering d. 22-04-22

Vi mangler lige morgenklipningen, ellers er vi klar til Golfens dag søndag. Kom og nyd vores skønne naturbane.


Opdatering d. 01-04-22

Iblandt de periodiske vinterbyger, får vi gjort klar til weekendens glade spillere. Kom frisk til Jammerbugtens, vi er klar.


Opdatering d. 16-03-22

Lørdag den 19. marts kan sommergreens igen benyttes, så kom og se om putteren stadig virker. Selvsamme dag holder Shoppen sin store åbningsdag.

Vejret ser ud til at vise sig fra sin bedste side, Dog kan der stadig være udsigt til let nattefrost. Så vær opmærksom på dette.

Vi glæder os til en ny sæson, og til at se jer alle – Kom glad.


Opdatering d. 01-12-21

Sommergreens er LUKKET, benyt vinterflag

Golfbiler, golfscooterer og mono-buggies skal køre i semiroughen. Fairways må kun krydses på tværs — undgå kørsel i våde områder. (der lukkes for kørsel uden varsel, hvis banen vurderes at tage skade af køretøjerne)


Opdatering d. 25-10-21

Greens prikkes pr dags dato, og forventes færdig til torsdag.


Opdatering d. 13-10-21

Vi har nu set den første morgen med rimfrost – derfor går vi i vintermode.

Der vil være morgentider hvor vi lukker hele anlægget, indtil solen har fået overtaget på frosten.


Opdatering d. 11-10-21

Vi er i gang med forberedelser til vinterens kommen. Derfor er der nogle få greens, der er udset til at modtage lidt ekstra pleje.

Vi gør hvad vi kan, for at spilgenen vil være så minimal, og i så kort tid som muligt.

Print Friendly, PDF & Email