fbpx

Sikke en uge, dameturnering velafviklet, med glade spillere og trimmet bane. Ugen har stået på en masse finish, der er blevet trimmet bunkers, der er blevet optimeret på vandingsanlæg, greens er nu klippet i 4.5 mm og tromlet 3 gange denne uge. Nå ja så er alle teesteder eftersået.
Uge 25 står på mere vanding, eftersåning af greens, når det sker vil flaget på den greens det arbejdes på stå i vinter koppen. Tirsdag står på maskin udstilling i Viborg golf med danish greenkeepers association, så der får i banen for jer selv. Vi arbejder nu hen mod uge 27, hvor de holder en bette turnering i himmerland, vi håber på mange gæster, og ellers så nærmer den første sommerferie tid sig, så vi knokler på. Der vil ikke blive klippet semi rough i uge 25, grundet tørken. God weekend mvh green team
[
Nyt fra Jammerbugt Golfklub

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Sidste nyt