fbpx

Så er vi begyndt på vores bro-projekt! I onsdags tog vi første “spadestik” på etableringen af en ny bro over det flotte naturrige vådområde vi passerer under vores golfrunder. Den nye bro vil være meget mere miljøvenlig og også give mange naturelskere muligheden for at opleve området fra en ny vinkel, da der vil blive bygget en observationsplatform, hvor man kan se ud over området 🤩 Vi håber på at have broen færdig til Juni måned

Et kæmpe tak til alle dem som har støttet projektet:
– Landistriktsfonden : Jammerbugt – Ildsjæle gør forskellen
– Norlys Vækstpulje : Norlys.dk/om-norlys/vaekstpulje
– Nordea-fonden
– Sparekassen Danmark Fonden Brovst
– Bejstrup Maskinstation
– Thorup-Slettens lokale vindpulje : http://vindparkthorup-sletten.dk/DK.aspx
– Friluftsrådet
– DGI Nordjylland
– VILLUM FONDEN # VELUX FONDEN
– Dansk Golf Union

Selvom de fire huller (5, 6, 7 & 8) i engen har været lukket på grund af årets våde forhold, så vil alle 18 huller naturligvis være åbne for spil når foråret forhåbentlig snart dukker frem ✌️ Mens broen bliver bygget er det stadig muligt er tilgå hullerne ved at gå den anden vej udenom 🚶‍♂️🚶‍♀️ Der vil være tydelig skiltning på ruten, så gæstende spillere skal ikke holde sig tilbage for at give os et besøg i foråret 🏌️‍♀️🏌️


Print Friendly, PDF & Email
Categories: Sidste nyt