fbpx

Hejsa Alle sammen. Nu er det vist på tide at lave en lille hilsen fra den nye Chef greenkeeper. Hvem er han, hvad er hans mål for banen, og spiller han egentlig golf ?

Mit navn er René juel Andersen, 44 år gammel, bor med min kæreste Mette i Tranum. Blev udlært greenkeeper i 2008, og startede lige efter skole som chef greenkeeper på Søhøjlandet golf club. og siden dengang har jeg været chef i Storådalen-Struer og 8 år på himmelbjerg golf. I 2022 valgte jeg at flytte hjem, og fik et job i Himmerland som ass. Chef greenkeeper, som jeg nød, men da Kenny så ringede mig op og sagde der var en plads ledig her, tog jeg den.
Jeg startede med at spille golf her i 97, og min gode ven/Kollega Anders som jeg var soldat med, fik mig til at gå ind i branchen, så er med stor respekt, jeg nu sidder på hans gamle plads<3 Så jo spiller golf til hcp 10, og ser banen fra spillerens side. Mit mål med banen er at forhøje standarden, fra Greens og ud af. En ting som tager tid, men også mod.. Så vi vil nok gå lidt mere hårdt til værk, med klippehøjde og rulning af greens. Vil dog værre målet at flest mulige for en god oplevelse og tager andre med herop og spiller igen og igen.
Jeg er blevet udvalgt til at værre en af mange greenkeepere til årets Ryder cup i Italien, noget jeg har prøvet før i 2018 i Paris, hvor vi jo havde en dansk kaptajn. Ellers har jeg adskillige europa tours og pga tours på cv, og har deltaget i alle de turneringer som har været i Himmerland. Jeg glæder mig og holder gerne en medlems aften til vinter, og fortæller om hvilken oplevelse det er at værre med til så stort et event.
Har i nogle spørgsmål til banen/plejen så kan jeg sige vi holder medlemsmøde i februar/marts, så der vil jeg snakke om plejen og hvad i som medlemmer kan hjælpe os med.
Ellers glæder jeg mig bare til at møde jer alle derude, og har planer om at deltage i alle klubber i klubben mindst en gang hver, og lære jer bedre at kende.
Mvh
René Juel
Chef greenkeeper


Print Friendly, PDF & Email
Categories: Sidste nyt