fbpx

STØTTE FRA NORLYS VÆKSTPULJE
Norlys Vækstpulje støtter Jammerbugtens Golfklub med 100.000 kr. til etablering af en ny bro.

Vi er rigtig glade for bevillingen fra Norlys Vækstpulje, som kommer alt fra golfere, vandrere og naturglade lokale til glæde! Den nuværende bro er meget slidt og ikke lavet af bæredygtige materialer. Etableringen af en ny bro vil være med til at bevare det skønne naturrige område, og komme de mange lokale brugere af broen til glæde.

Norlys Vækstpulje giver hvert år 50 millioner kroner til innovative tiltag og aktiviteter, der bidrager til fællesskab og en grøn og digital samfundsudvikling.
– Som andelsselskab ligger det i vores DNA at tage ansvar for mere end os selv. Det gør vi blandt andet gennem Norlys Vækstpuljes uddelinger, siger Steen Gaarde Thomsen, der er vækstpuljeansvarlig i Norlys.
Målet med Norlys Vækstpulje er at give værdi tilbage til andelshaverne. Læs mere om Norlys Vækstpulje: norlys.dk/om-norlys/vaekstpulje

 

Norlys Vækstpulje støtter innovative tiltag og aktiviteter, der bidrager til fællesskab og en grøn og digital samfundsudvikling. Har du et godt projekt, du vil have økonomisk hjælp til? Send din ansøgning her.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Sidste nyt