fbpx

I søndags holdte JBG åbningsmatch. Der var et rigtigt flot fremmøde med hele 73 golfere, der bevægede sig ud på banen trods det kraftige blæsevejr 💨 Solen var dog fremme hele dagen og servicevogn kom også forbi med kaffe og andre gode sager under runden 😍 Derudover havde vi også besøg af Tranum Mølle Destilleri som havde en stander ved hul 9. Efter en smagsprøve af deres gin, glemte man da helt det kolde blæsevejr.

Matchen var sponsoreret af Hotel Højgaarden som gav både morgenmad, frokost, servicevogn og præmier til matchen! 🍽

Vi siger et kæmpe tak til Hotel Højgaarden ikke kun for den fantastiske mad og servicering på dagen, men også især for deres store støtte til Jammerbugtens Golfklub.

Støt vores sponsorer, de støtter os!

https://www.hojgaarden.dk/

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Sidste nyt