fbpx

Ligemeget om du er høj eller lav, gammel eller ung, kvinde eller mand eller alene eller ej, så er du inviteret til Golfens Dag den 24. april! Golf er for alle og for mange bliver golf til en livslang kærlighed 🏌🏌️‍♀️

Arrangementet er fra kl. 9 – 12, hvor vi starter ud med rundstykker og kaffe. Der er ingen faste mødetider, så smut forbi når det passer dig! Der vil bla. være en putting-konkurrence, samt gode tilbud på medlemskab på dagen 🤩 Golfens Dag er gratis for alle besøgende.

Det eneste du skal medbringe er godt humør, tøj og sko til vejret. Vi sørger for, at der står både udstyr, trænere og frivillige klar på dagen, så du får en god introduktion til golfsporten og vi sørger samtidig for, at du på intet tidspunkt vil føle dig overset på dagen 🥰

Vi glæder os til at tage imod dig på Starkærvej 20 til Golfens Dag!

Se mere her!

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Sidste nyt