fbpx

Søndag d. 20 vil der blive holdt en introduktion af pga-træner Jonas Jensen fra HimmerLand. Her vil Jonas demonstrere hvad en TrackMan kan, og især hvordan vi spillere kan bruge den til at lære om og forbedre vores golfsving🏌️‍♀️. Jonas vil være i udslagshuset fra kl 10-12.

Shoppen vil også have åben på søndag fra kl. 9 til omkring kl. 14

Klubben vil gerne takke vores sponsorer, som har gjort en ekstra indsats for os i år, allerede før sæsonen rigtigt har taget til! Deres bidrag gør, at vi fortsat kan videreudvikle klubben.Igen mange gange tak til vores sponsorer, husk at støtte dem, der støtter os! https://jbgolf.dk/sponsorer/

I fremtiden vil det være muligt at booke brug af TrackMan i udslagshuset for både medlemmer og gæster! Mere info om booking af TrackMan vil følge senere

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Sidste nyt