fbpx

Kom og vær med til indvielsen af vores nye udslagshus i Jammerbugtens Golfklub lørdag d. 15. maj 😍

Vores udslagshus er ved at være færdigt og det fejre vi selvfølgelig med manér. Som en del af fejringen kommer Europa Tour og Challenge Tour spilleren Martin Leth Simonsen på besøg, med Trackman, og giver et indblik i hans verden som professionel golfspiller og giver vores udslagshus en indvielse uden lige 🏌️‍♂️

Program:
Kl. 10.30-15.00: Martin vil være til rådighed på Driving Rangen for de fremmødte.
Kl. 11.00-13.00: Gratis grillpølser m/ brød.
Der er gratis sodavand, øl og kaffe ved arrangementet.

Det nye overdækkede udslagshus, er et projekt som vi er meget stolte af, og som vi glæder os til kommer ordentlig i brug til vores medlemmer, kaniner, greenfee-gæster og dem som skal prøve golf for første gang ⛳️🏌🏌️‍♀️

Ses vi på lørdag? 🤩

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Sidste nyt