fbpx

☀️ Solen skinner og frosten forsvinder ❤️

Så er vi næsten på den anden side af vinteren og vejret begynder så småt at tillade alle 18 huller og sommergreens igen. Vi regner med fredag d. 5/3 hvis vejret tillader det 😍 Det kribler i fingrene! 🏌️‍♂️⛳️🏌️‍♀️

Alle ved det, en golfbane tager meget tid og sjæl at vedligeholde og gøre attraktiv. Når vi giver banen én lille uge mere at komme sig på efter frosten og de store vandmængder, så er det for at passe på banen og give golfspillere en bedre oplevelse på den lange bane❤️

Uheldigvis har det ikke kun været sneen og frosten som har efterladt aftryk – For at vise hvordan en golfbane og især greens agere på fodaftryk og køretøjer så er her et udpluk af de uheldige skader. Vi er sikre på at det er pga. uvidenhed i hvordan en golfbanen reagerer når der er frost, vand og sne. ⛳️☃️

Vi glæder os allesammen til at komme ud og møde hinanden og spille den sportsgren vi alle holder så meget af sammen ❤️⛳️☀️

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Sidste nyt