Privatlivspolitik for Jammerbugtens Golfklub

25. maj 2018

I forbindelse med dit medlemskab (omfatter også prøvemedlemsskaber) i Jammerbugtens Golfklub behandler vi en række oplysninger om dig.
Efter databeskyttelsesforordningens artikel 13 skal vi give dig en række oplysninger om, hvordan vi behandler dine data. Vi har derfor udfærdiget denne privatlivspolitik, hvor du kan læse nærmere om behandlingen af dine data, når du er medlem af Jammerbugtens Golfklub.
Det er vigtigt for os at understrege, at vi alene behandler dine oplysninger til brug for dit medlemskab af Jammerbugtens Golfklub. Vi videresælger aldrig oplysninger om vores medlemmer til andre, ligesom vi ikke udleverer dine data til andre end beskrevet i denne privatlivspolitik.

Jammerbugtens Golfklub er dataansvarlig – kontaktinformation
Jammerbugtens Golfklub er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget fra dig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Jammerbugtens Golfklub kan kontaktes her:

Jammerbugtens Golfklub
Starkærvej 20, 9690 Fjerritslev
CVR-nr.: 19539187
Telefon: 98 21 26 66
Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Formålet med behandlingen af dine personoplysninger, herunder retsgrundlaget
Formålet med behandlingen af dine personoplysninger er et golfmedlemskab i Jammerbugtens Golfklub.
Dine oplysninger behandles således for at kunne håndtere dig som medlem i Jammerbugtens Golfklub hvilket omfatter:

  • Orientering om Jammerbugtens Golfklubs aktiviteter i klubben og i klubhuset eksempelvis i nyhedsbreve og klubblad
  • Håndtering af adgang til spil på banen
  • Registrering af score
  • Turneringsplanlægning og -afvikling
  • Håndtering af dine medlemsrettigheder i henhold til vedtægterne
  • Opfyldelse af medlemsforpligtelser, herunder opkrævning og betaling af kontingent
  • Afholdelse af sociale arrangementer og sportslige aktiviteter samt andre aktiviteter
  • Brug af situationsbilleder taget i og omkring golfbanen både i dagligdagen og under turneringer
  • Administration af fritspilsaftaler
  • Registrering og offentliggørelse af klubmestre og hole-in-one på hjemmeside og i klubhuset
  • Administration af Golfhæftet
  • Udsendelse af spørgeskemaer/tilfredshedsundersøgelser om dit medlemskab i klubben
  • Opbevaring af oplysninger med historisk værdi til statistik og lignende
  • Oplysninger om forældrene til børn og unge under 18 år af hensyn til kontaktmuligheder
  • Hvis du som frivillig indtræder i Jammerbugtens Golfklubs bestyrelse, i en bestyrelse i en af klubberne-i-klubben eller i et udvalg vil dine kontaktinformationer i form af navn, mail, telefon og billede blive delt med klubbens medlemmer på hjemmeside, i kommunikationen til medlemmer, i klubhuset og andre steder, hvor det er relevant at oplyse, hvordan klubbens medlemmer kan kontakte dig

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af interesseafvejningsreglen i persondataforordningens artikel 6, stk. 1 (f). De legitime interesser, der begrunder behandlingen, er udøvelse af den idrætsaktivitet (golf), som du selv har ønsket at deltage i og som er nærmere beskrevet under formålet ovenfor. Retsgrundlaget for behandlingen af dit CPR-nummer til brug for indhentelse af børneattest følger af Databeskyttelseslovens kapitel 3, jf. børneattestloven § 2, stk. 1. Retsgrundlaget for behandling af CPR-nummer på gavegivere følger af Databeskyttelseslovens kapitel 3, idet SKAT kræver gavegivers CPR-nummer oplyst, for at gavegiver kan opnå skattefrihed].

Kategorier af personoplysninger
Vi behandler personoplysninger på:

Medlemmer omfattende både børn og unge under 18 år og voksne
Som udgangspunkt behandler vi alene ”almindelige personoplysninger” i form af registrerings- og kontaktoplysninger som navn, køn, adresse, indmeldelsesdato, telefonnummer, fødselsdato, e-mailadresse samt golfrelevante oplysninger som eventuel tidligere golfklub og golfhandicap.
For det tilfælde, at du deltager i foreningens arbejde som frivillig, og i den forbindelse har med unge at gøre, er vi forpligtet til at indhente børneattest på dig. I sådant tilfælde vil vi også behandle dit CPR-nr. til brug for indhentelse af børneattesten, ligesom vi vil behandle den modtagne børneattest.

Greenfee gæster
Vi behandler alene ”almindelige personoplysninger” i form af registrerings- og kontaktoplysninger som navn, køn, e-mailadresse samt golfrelevante oplysninger som golfhandicap.

Endagsgæster
Endagsgæster omfatter personer, som ikke er medlem af klubben, men som blot er på besøg en enkelt dag i klubben, eksempelvis deltagere i junioruge, skoleklassebesøg, besøgende ved company days, åbent hus besøgende m.v.

Vi behandler alene ”almindelige personoplysninger” i form af kontaktoplysninger som navn, køn, adresse, telefonnummer, fødselsdato og e-mailadresse.

Gavegivere
Vi behandler alene ”almindelige personoplysninger” i form af navn samt CPR-nummer til brug for indberetning til skat.

Deling af dine persondata
Vi videregiver personoplysninger til følgende modtagere:

  • Golfbox/GolfWorks
  • Økonomisystem
  • Baneejer/administrationsselskab
  • Betalingsservice med henblik på betalingsformidling
  • Andre medlemmer i klubben
  • Journalister der dækker turneringer
  • Bank
  • Politiet når vi indhenter børneattester
  • Rådgivere som advokater og revisorer m.v.
  • Dansk Golf Union som er specialforbund under Danmarks Idrætsforbund (DIF) til varetagelse af golf-sportens interesser og udvikling
  • Golfhäftet i Sverige AB – kun for gæster der spiller med Golfhæftet
  • Offentlige myndigheder, f.eks. SKAT for gavedonationer

Overførsel af persondata til modtagere i tredjelande
Vi vil overføre dine personoplysninger til lande udenfor EU/EØS.
Oplysningerne overføres til [indsæt navn på modtagere i tredjelande], som er beliggende i [tilføj oplysninger om alle de lande, hvor dataene sendes til]
Overførselsgrundet er [tilføj oplysninger om det relevante overførselsgrundlag (EU Model Clause Aftale, Privacy Shield ordning i USA, Binding Corporate Rules)] som kan se [tilføj link til det relevante overførselsgrundlag eller oplysninger om, hvordan det eller de relevante dokumenter kan tilgås eller modtages].

Hvor får vi dine personoplysninger fra?
Personoplysningerne behandlet af Jammerbugtens Golfklub indhentes alene hos dig eller den værge, som har meldt dig ind.

Opbevaring af dine personoplysninger
Vi opbevarer dine personoplysninger så længe du er medlem hos os, og i op til 10 år efterkalenderåret for din udmeldelse af praktiske og administrative hensyn. Såfremt vi måtte have et tilgodehavende hos dig, eller lovkrav om at opbevare længere, vil vi dog opbevare dine data, så længe det er relevant i forhold til disse regler/formål.

Dine rettigheder
Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse (rettelse)
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling
Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Revidering af privatlivspolitikken
Vi opdaterer denne privatlivspolitik, hvis der sker ændringer i den måde, som vi behandler dine persondata på. Ved ændringer vil datoen øverst i privatlivspolitikken blive ændret. Den til enhver tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på vores hjemmeside, og vil også blive sendt ud til orientering til alle medlemmer.

Tilbud til grupper

I Jammerbugtens Golfklub byder vi dig og dine golfvenner på hyggelig atmosfære – golf på vores velplejede og spændende bane som ligger i skøn natur mellem hav og fjord – og ikke mindst dejlig mad i Restaurant Golfen

Se vores tilbud på Golf og Mad i 2018 her

  • Agesenvvs
  • auto fjerritslev
  • Bejdstrup Skilte 300x116
  • Brandt
  • Dat-schaub

  • DCM 360c112
  • Designa Fjerritslev 277x112
  • edb center
  • Expert
  • feriecenter slettestrand
  • fjerritslev kro
  • fjerritslev tryk
  • Fribol
  • GOURMETBRYGGERIET
  • granly
  • han herreds reservedelslager logo
  • hotel hoejgaarden
  • idraetscenter jammerbugt
  • inelco
  • JutlanderBank CMYK POS 315x111
  • kaj rasmussen
  • klim logo 315x100
  • Klim Sparekasse
  • klitrosen
  • KonditorBageren logo 315x119
  • korsholm toemrer
  • lindstroem
  • asger larsen
  • NordthyBiscuits
  • Nyfors logo 315x119
  • Nyt-syn
  • peugeot bejstrup
  • restaurant golfen
  • roennes hotel
  • sanden bjerggaard
  • Sparv
  • super brugsen
  • thisted fjerritslev cementvarefabrik
  • thisted forsikring
  • thisted motorcompagni
  • toemrermester joergen steffensen
  • vognmand henrik soerensen
  • Ceste XL